TAWARAN ISTIMEWA KHAS UNTUK ANDA

Pakej BISNES Vending Machine

Ingin BEBAS Secara Kewangan?  Mulakan LANGKAH Anda Dengan Bisnes Vending Machine

Miliki MESIN NIAGA Yang Menguntungkan Anda 24 Jam Sehari, 7 Hari Seminggu…Bermula Sekarang!

Dapatkan Harga Diskaun!

Sila Isikan Borang Di Bawah Untuk Mendapatkan Quotation Anda

   

Selamat Sejahtera,

 

Terima kasih kerana meluangkan masa untuk membaca mengenai mesin yang boleh memberikan anda pendapatan pasif 24 Jam sehari & 365 Setahun walaupun anda orang yang paling MALAS untuk buat kerja di dunia.

 

Kerana memang ianya adalah satu mesin untuk menerima duit daripada pelanggan walaupun anda tiada di samping mesin. Semuanya dilakukan secara bersistem dan automatik. Inilah Vending Machine atau juga dikenali sebagai Mesin Layan Diri yang membolehkan anda menjual produk minuman atau snek kepada pelanggan yang lalu lalang berdekatan dengan mesin duit anda nanti.

 

Vending Machine ini anda boleh panggil sebagai MESIN DUIT! 

Disclaimer: Sales figures and campaign results listed above or in my marketing material are not typical and are the result of years of training, experimenting and learning from mistakes. These figures and results are used specifically as examples. Your results will vary depending on a wide variety of variables and factors.

 

Anda nak tahu lebih lanjut mengenai bagaimana anda boleh dapat pendapatan lumayan menggunakan mesin vending? Ianya seperti memiliki property i.e rumah sewa..bakal memberikan pulangan secara pasif kepada si pemilik vending machine setiap minggu tanpa perlu anda luangkan banyak masa nak operate mesin.

 

Dengan adanya vending machine ini, untuk menambah pendapatan, anda dah tak perlu:-

  

  1. Bekerja susah payah
  2. Tak perlu kepakaran yang tinggi untuk menguruskan mesin ini.
  3. Sistem perniagaan yang sangat ringkas, mudah dan lumayan.
  4. Tak perlu ‘punch card’, kena ‘pressure’ oleh bos

  

Oleh itu, dengan senang hatinya saya ingi mengongsikan kepada anda TAWARAN ISTIMEWA INI, satu Pakej Mampu Milik dengan diskaun sehingga RM3000+ dari harga asal.  (Sila berhubung dengan kami untuk info selanjutnya)

 

 ANDA SUDAH SEDIA UNTUK MEMULAKAN LANGKAH KE ARAH KEBEBASAN SECARA KEWANGAN?  

 

TERBARU, Tawaran Pakej Mesin Duit ‘Vending Machine’ !  TAWARAN INI TERHAD UNTUK Pakej ‘Vending Machine’ Tertentu Sahaja (Hot Seller).

 

Atas permintaan yang begitu banyak maka pihak syarikat Vendma Tech ingin menawarkan pakej Khas untuk anda memulakan perniagaan Vending Machine anda sendiri.

 

Ya sekali lagi saya tegaskan bahawa anda tidak perlu berhenti kerja.

Anda juga Tak perlu bekerja siang malam.

Anda juga tak perlu padang turun padang menjual barang.

Paling penting anda tak perlu pantau setiap hari, hanya pantau seminggu sekali pun dah cukup. Hanya kutip duit seminggu sekali ?  

 

TAPI… INCOME Sentiasa MASUK 24 jam tanpa henti…Syok kan?

Disclaimer: Sales figures and campaign results listed above or in my marketing material are not typical and are the result of years of training, experimenting and learning from mistakes. These figures and results are used specifically as examples. Your results will vary depending on a wide variety of variables and factors.

 

Ya! Sebenarnya anda sangat – sangat memerlukan suatu perniagaan yang mudah dikendalikan, senang dapat duit & menjimatkan masa walaupun anda

 

:- > SURI RUMAH?? Hey jangan pandang rendah kat surirumah yer…pun boleh buat tau..walaupun hanya dari rumah…ada sedikit simpanan, dan nak bantu keluarga?

 

>KERJA KERAJAAN? Anda memang dah biasa kerja masa pejabat dan rasa tak ada masa nak berbisnes tapi anda nak tambah pendapatan. Anda ada hajat hati memang nak buat bisnes tapi dihalang oleh KETIADAAN MASA nak menguruskan bisnes nanti.

 

> Dah Nak PENCEN? Anda dah lama bekerja dan akan Pencen tak Lama Lagi? Sedang fikir apa nak buat dengan pencen KWSP nanti? tak nak duit pencen habis begitu sahaja, dan nak bebas melakukan aktiviti riadah & ibadah.

 

> BUSINESSMAN? Anda dah ada bisnes? Sekarang anda CARI Customer? Bosan nak Kejar Payment? Apa kata letak jer mesin duit dan tunggu pelanggan? Speed is the new luxury…

 

>TERCARI-CARI BISNES? Tak Nak buka kedai? YA…ini memang  sangat sesuai..Tak Perlu Ruang yang terlalu besar pun…boleh bah!

 

Apa?  TAKUT NAK MENCUBA?  Tak Nak Belajar Benda Baru?  Takut Gagal?

 

Hmmm…Ya, jujur sajalah kan. Kalau anda berfikiran dan bersikap begitu, memang Bisnes Vending Machine ini CONFIRM tidak sesuai untuk anda. Bisnes ini walaupun simple, tapi sangat sesuai untuk yang berjiwa usahawan, yang nak bisnes sendiri dan ikut masa sendiri, tak terikat dengan masa pejabat, boleh buat kat mana2 yang disukai dan tak perlukan modal yang terlalu banyak.

 

Bayangkan saja kalau nak buka kedai runcit? Atau bisnes dobi layan diri (sebagai contoh) berapa puluh ribu nak habis semata-mata nak mulakan perniagaan layan diri. (Sebenarnya, ini pun idea yang bagus untuk anda jika anda mempunyai modal yang besar) Tapi kalau nak bermula dengan modal yang SEDERHANA, nah inilah peluang anda.

 

Ini sebabnya kami tawarkan pakej istimewa Vending Machine…Oleh itu jangan lepaskan peluang ini.

 

YA, BISNES VENDING MACHINE INI MEMANG BUKAN UNTUK SEMUA ORANG…

 

Apatah lagi jika anda masih lagi mengharapkan makan gaji bulanan. Dah berpuas hati dengan income yang sentiasa masuk setiap bulan dan tak nak fokus terganggu. Apatah lagi kalau anda rasa memang buang masalah buat bisnes ni. Well, you know…they say ” Maybe Next Time”.

 

Atau anda sudah memiliki bisnes yang “Mahsyuk”! Mungkin bisnes anda dah ok dan anda rasa tak perlulah nak tambah-tambah lagi. Atau anda nak mula bisnes vending machine hari ini, bulan depan dah expect dapat jadi JUTAWAN.

 

Maaf, kami tak tawarkan skim cepat ‘kayap’, money game atau seumpamanya.

 

Adakah Bisnes Vending Machine Ni Sesuai Untuk Saya?


  • Ya, ia sesuai untuk orang yang baru nak mula dari kosong. Kami akan GUIDE anda dalam Selok Belok Perniagaan Vending Machine ini.
  • Ya, ia sesuai untuk mereka yang nak mula berniaga tapi Tak Ada MODAL BESAR & tak tahu nak mula dari mana.
  • Ya, ia sesuai untuk mereka yang bekerja kerajaan & swasta yang dah lama memendam keinginan nak ada Pendapatan Pasif melalui Perniagaan Seperti ini :)​
  • Tidak, ia tak sesuai untuk orang yang suka duit mudah 4D (duduk diam dapat duit)
  • Tidak, ia tak sesuai untuk orang yang lepas beli, simpan dalam stor, dan tak sanggup buat kerja walau sedikitpun.
  • Tidak, ia tak sesuai untuk orang yang dah stabil buat 5-6 angka sebulan.​

Bagaimana pula kalau tak ada modal? Seperti kebanyakan bisnes yang lain, bisnes Vending Machine ini juga memerlukan MODAL yang sebenarnya dikira sebagai RENDAH jika anda bandingkan dengan bisnes lain.

 

Jika anda belum ada modal, usahakan kumpul modal dari sekarang kerana apabila ada peluang perniagaan lain kali, senang untuk anda membuat tindakan kearah kebebasan kewangan anda. 

 

Sebenarnya ada cara juga tu untuk mencapai target anda. Mulailah dengan apa yang ada di tangan anda sekarang!

 

Perniagaan ini sememangnya memerlukan MODAL untuk membeli mesin dan beberapa kos lain seperti kos membeli minuman atau produk makanan untuk diletakkan di dalam mesin anda, sewa ruangan untuk meletakkan Mesin Vending anda. Sila isikan borang yang disediakan di atas dan pegawai jualan kami akan menghubungi anda secepat mungkin.

 

Kami juga menawarkan Pakej Promosi yang pastinya akan menjimatkan lagi kos anda memulakan perniagaan ini. Kita boleh berbincang macam mana.

 

Kami menawarkan REAL BUSINESS With REAL PEOPLE…

 

Pakej Vending Machine kami sangat berbaloi dan kami menawarkan BONUS ISTIMEWA …

 

Jika anda mahu, minggu depan pun dah boleh mulakan bisnes vending machine anda …Tapi terus teranglah Pakej Vending Machine yang kami tawarkan ini sangat terhad.

 

“WAH, BETUL2 LAIN DARIPADA YANG LAIN OH!” OFF COURSElah lain..Ini KHAS sempena HARI INI sahaja. Anda tak akan dapat harga pakej ini di hari lain.

 

tapi Bisnes ini memang sangat SENANG nak run. Ini tentang bagimana nak ada biz sendiri tanpa perlu buka kedai.

 

“MACAM SAYA PUN LAYAK JUGA NI…”

 

OK, Teruskan baca…

 

BAYANGKAN … Anggaran Kutipan HASIL Kutipan Mesin Duit Vending Machine..dengan purata perbelanjaan seorang pelanggan cuma RM2 (Contoh kiraan Secara konservatif)

 

10 Pelanggan > Belanja RM2 Sehari > Kutipan RM20 Sehari > Sebulan RM600

20 Pelanggan > Belanja RM2 Sehari > Kutipan RM40 Sehari > Sebulan RM1,200

30 Pelanggan > Belanja RM2 Sehari > Kutipan RM60 Sehari > Sebulan RM1,800

40 Pelanggan > Belanja RM2 Sehari > Kutipan RM80 Sehari > Sebulan RM2,400

50 Pelanggan > Belanja RM2 Sehari > Kutipan RM100 Sehari > Sebulan RM3,000 ….DAN SETERUSNYA

Disclaimer: Sales figures and campaign results listed above or in my marketing material are not typical and are the result of years of training, experimenting and learning from mistakes. These figures and results are used specifically as examples. Your results will vary depending on a wide variety of variables and factors.

 

APA YANG ANDA AKAN DAPAT DALAM PAKEJ VENDING MACHINE INI? 

  

Oklah, saya bagitau…  Anda boleh pilih dari 7 Pilihan Mesin Vending Import berkualiti buatan JEPUN . 

 

Sebuah Vending Machine lengkap dgn Produk & siap pasang terus boleh berniaga. DISKAUN HEBAT untuk Mesin Vending Terpilih.

 

-> Location Placement (Hot Place).  Anda tak  Perlu Pening kat mana nak letakkan Mesin Duit Anda. Yaa, Kami akan rekemenkan Lokasi yang Sesuai Dengan Anda sewa untuk memastikan purata pelanggan yang tinggi untuk mesin vending anda.

 

-> FREE Delivery & Transportation (KK, Putatan, Penampang, Inanam, Menggatal, Sepanggar & Telipok). Anda JIMAT Duit tak perlu bayar sewa Lori dan Anda Bolehlah gunakan duit tersebut untuk membeli Minuman untuk dimasukkan ke dalam mesin duit anda.

 

> PERCUMA Servis Pemasangan. Team Teknikal kami yang pakar akan membantu anda memasang mesin duit anda di lokasi strategik. Kos Upah biar kami yang tanggung!

 

-> PERCUMA Sticker dan Design. Anda dapat lokasi di Sekolah Rendah, dan anda nak menarik Perhatian Pelajar sekolah…why not biar kami bantu anda designkan mesin duit anda dengan warna dan rekaan yang gerenti menarik perhatian mereka.

 

->PERCUMA 20 karton Minuman untuk Setiap PEMBELIAN pakej PET/CAN&Bottle dan Pakej Tetrapack sahaja.  * T&C

 

->PERCUMA 1 isian Penuh untuk setiap pembelian PAKEJ COMBO. * T&C

 

-> JAMINAN/ SERVIS 1 Tahun (4 Kali Setahun). Actually Mesin ini susah nak rosak.

 

-> PERCUMA Consultation. Khidmat nasihat sampai bila-bila selagi anda membuat perniagaan ini. Kita jadi kawan selepas anda membeli dari kamI

 

-> PERCUMA Latihan Mengendalikan Mesin Duit Anda dari masa kesemasa & sampai bila-bila.Sampai pandai.

 

->PERCUMA List of Vending Sabah Entrepreneurs.

 

INFO PENTING  “MESIN DUIT VENDING MACHINE”.  Apakah langkah-langkah atau PERKARA-PERKARA UTAMA/PENTING yang harus anda lakukan terlebih dahulu untuk memulakan perniagaan ini?

 

Disini saya sertakan PERKARA UTAMA/PENTING untuk anda memulakan perniagaan vending machine ini

 

1. Sediakan modal. Sila Hubungi Wakil Jualan kami untuk berbincang mengenai harga.

 

2.Dapatkan lokasi/tapak yang sesuai untuk meletakkan mesin anda nanti. Tapi jika anda mengambil peluang ini,  kami akan berikan cadangan lokasi yang ‘hot’ untuk anda sewa

 

3.Berhubung dengan kami untuk proses pembelian mesin dan terus dapatkan cara-cara lebih Advance untuk melakukan perniagaan ini dari kami. Ya, kami akan menjadi mentor anda dalam memulakan perniagaan vending machine ini.

 

Bagaimana pula tugasan atau kerja anda setiap hari? 

 

Sebenarnya SOP atau Standard Operating Procedurenya mudah saja kerana kami akan melatih anda. Kami akan kongsikan kepada anda. Jangan risau! Secara ringkas, berikut adalah apa yang anda akan lakukan setiap minggu.

 

1. Isi air minuman tin/produk lain pada mesin

 

2. Ambil Duit jualan daripada mesin, kira, rekodkan dan masukkan ke akaun bank anda.

 

3. Beli air untuk stok mesin anda keesokkan harinya atau boleh beli untuk stok seminggu atau sebulan semuanya atas pilihan sendiri sebab anda adalah BOSS.

 

4. Balik dan bersedia untuk rehat serta mengerjakan ibadah & riadah untuk diri anda.

 

Jadi, Adakah Bisnes Vending Machine ini SESUAI Untuk Anda? 

Lihat Video di bawah untuk melihat samada bisnes ini adalah SWOT Analysis merupakan TEKNIK yang digunakan untuk memahami KEKUATAN dan KELEBIHAN bisnes anda. Ia juga digunakan untuk kenal pasti PELUANG dan ANCAMAN yang bisnes anda bakal hadapi.

TESTIMONIAL PELANGGAN

Pelaburan Vending Machine memang sesuatu yang berbaloi, ianya adalah ‘passive income’ …

Saya pada awalnya memberanikan diri bermula dengan mesin air tin dan sehinggalah mampu menambah mesin combo snack dan mesin air kotak…sekarang saya sudah ada lebih dari 3 unit Vending Machine dengan income harian , mingguan dan bulanan yang boleh dikatakan mantap! =) Terima kasih juga kepada Vendma Tech kerana menjadi mentor dalam biz ini.

Ms Zara

BARU SELESAI PEMASANGAN 1 UNIT 30 SLOT VENDING MACHINE AIR TIN DAN BOTOL DI SMK KENINGAU II.

Tahniah buat Usahawan Vending Machine kita yang baru Cik Lina. Beliau berkerja di sektor kerajaan tetapi sangat meminati perniagaan namun punyai halangan besar tentang masa oleh itu beliau memutuskan untuk memulakan perniagaan berkonsepkan Vending Machine kerana ia mudah dan flexible. Ini adalah mesin pertama beliau dan beliau bercadang untuk menambah lebih banyak mesin selepas mengetahui lebih tentang konsep perniagaan ini. Sama-sama kita ucapkan selamat maju jaya. Kami juga ucapkan terima kasih kerana memilih kami sebagai MENTOR dalam bisnes Vending Machine. Anda memilih Syarikat yang betul 👍👍👍

Ms Lina

1. Can/Pet & Bottle Vending Machine (20 Slot)

Model No. VTS205 (Refurbished)

Made in Japan Machine Brand: Sanden, Fuji, National

Dimensions: 1,830mm (Height) X 999mm (Width) X 499mm (Depth)

Weight: 271Kg

Electrical Characteristics: Power supply 240V Single-Phase Output 580W Fuse 10A

Cooling System:  R22 Rotary Compressor 0.33Kg

Muatan:

250ml    485 cans

350ml    355 cans

PET      70 bottles

 2. Can/Pet & Bottle Vending Machine (30 Slot)

Model No. VTS30S

Made in Japan Machine

Brand: Sanden, Fuji, National

Dimensions: 1,830mm (Height) X 1,159mm (Width) X 629mm (Depth)

Weight: 332Kg

Electrical Characteristics:  Power supply 240V Single-Phase Output 650W Fuse 8A

Cooling System: R22 Rotary Compressor 0.33kg

Muatan:

250ml    706 cans

350ml    350 cans

PET      164 bottles

3. TETRA Vending Machine (18 Slot)

Made in Japan Machine

Brand: Sanden , Fuji, National

Dimensions: 1,830mm (Height) X 1,000mm (Width) X 630mm (Depth)

Weight: 238Kg

Electrical Characteristics:  Power supply 100V, 50/6-Hz (Transformer Installed) Output 450 watt

Cooling Temperature: Cold 3’C /2’C, Hot 57’C / 3’C

 4. Combo (Snack & Beverage) (36Slot)

 Made in Japan

Machine Brand: Sanden , Fuji, National

Dimensions: 1,940mm (Height) X 730mm (Width) X 790mm (Depth)

Weight: 260Kg

Electrical Characteristics:  AC 100-240V, 50/60Hz

Cooling Temperature: 4 Degrees

Celcius: -25 Degrees

Display Screen: 7″ Touch Screen

Capacity: 180-500pcs 

5. Combo (Snack & Beverage) Vending Machine (60 Slot)

Made in Japan 

Machine Brand: Sanden , Fuji, National

Dimensions: 1,940mm (Height) X 1040mm (Width) X 790mm (Depth)

Weight: 300Kg

Electrical Characteristics:  AC 100-240V, 50/60Hz

Cooling Temperature: 4 Degrees

Celcius: -25 Degrees

Display Screen: 7″ Touch Screen

Capacity: 300-800pcs

 6. Combo + Coffee Vending Machine (60 Slot)

 Made in Japan

Machine Brand: Sanden, Fuji, National

Dimensions: 1,940mm (Height) X 1936mm (Width) X 1790mm(Depth)

Weight: 440Kg

Electrical Characteristics: Power Supply AC100v, 50/6-Hz Output 1800watt

Capacity:  Combo: 350 – 1050 pcs (Item) Coffee: 130 – 140 cups (6.5 -8.00 Ounce)

Cooling Temperature: 4 degree celcius-25 degree celcius

Other:

-22′ Large LCD Advertisement Screen

-Bill Validator and Coin Acceptor / Changer

-Customization of Spiral Slots

-Digital Display of Temperature

-Maximum Product Choices: 60

-4 Types of Hot Premixed Drinks & 1 Hot Water

-Warm water barrel capacity : 1.8L

-Water supply barrel capacity: 19L

-Water Supply: Direct Piping or Water Bottle  

pakej

add-on PERCUMA

Jika anda mendapatkan salah satu pakej di atas, anda juga layak menerima kesemua tawaran di bawah

Location Placement (Hot Place)

KOS PENGHANTARAN (KK, Putatan, Penampang, Inanam, Menggatal, Sepanggar & Telipok)

PERCUMA Pemasangan Vending Machine

PERCUMA Sticker dan Design

PERCUMA 10 ktn Minuman (Isian Mesin)

JAMINAN/ SERVIS 1 Tahun (4 Kali Setahun)

PERCUMA Lifetime Consultation

PERCUMA Latihan Mengendalikan Mesin Vending

ANDA NAK MELAWAT SHOW ROOM KAMI? Sila cari kami di peta google di bawah...

Terms and Conditions | Privacy Policy | Soalan Lazim

This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is not endorsed by Facebook in any way. FACEBOOK is a trademark of FACEBOOK, Inc.

Copyright ©vendma.com.my All Rights Reserved.

PENTING: PENAFIAN Kami tidak percaya dalam program money game, pelaburan ‘skim cepat kaya’. Kami percaya dengan usaha yang kuat, menambah nilai dan memberikan perkhidmatan terbaik kepada orang lain. Seperti yang diwajibkan oleh undang-undang, kami tidak boleh dan tidak dapat memberikan sebarang jaminan pendapatan kepada anda kerana ianya sangat bergantung kepada kemampuan anda sendiri untuk mendapatkan hasil yang diingini jika anda melakukan berdasarkan apa yang kami cadangkan, informasi, program atau strategi. Kami tidak mengenal anda, dan lagipun, hasil usaha anda bergantung kepada diri sendiri. Setuju? Kami di sini menawarkan pakej perniagaan vending machine yang akan membantu memulakan perniagaan anda dengan lebih cepat. Walaubagaimanapun, tiada adapun yang ada di laman web ini atau laman web  yang lain atau emel atau whatsapp adalah merupakan satu janji atau jaminan keuntungan pendapatan di masa hadapan. Sebarang bentuk penyataan keuntungan perniagaan yang disebutkan di sini, atau di laman facebook kami atau emel atau whatsapp, hanyalah suatu anggaran atau jangkaan atau hasil di masa lalu, dan tidak seharusnya dianggap sebagai tepat, terkini atau satu janji pendapatan di masa depan. Jika anda mempunyai sebarang soalan, sila emel vendma.info@gmail.com. Terima kasih kerana melawat laman web kami.