"Boss, Minat Tak Jana Income Dengan Biz Vending Machine?"

Mengenai Kami

Kami adalah Pembekal dan Kontraktor Penyelenggaraan Mesin Layan Diri yang berdaftar pada 06 Disember 2016 (DBKK: 495451) dan menjalankan operasi perniagaan di Lot B9, Block B, Ground Floor, Lrg Cyber Square, Jalan Lintas Kepayan, 88200, Kota Kinabalu, Sabah.

Kawasan jualan kami meliputi Sabah, Labuan, Sarawak dan Brunei. 

Sekiranya anda mahu melawat showroom kami, anda boleh menghubungi kami di +60 17-866 6757  atau +60 17 866 6772 sebelum datang. 

Anda juga boleh menghubungi kami di sini

SIAPAKAH KAMI?

Vendma Tech adalah syarikat tempatan Sabah yang berpusat di Kota Kinabalu, Sabah. Kami menawarkan perkhidmatan jualan mesin layan diri dan perkhidmatan pengurusan teknologi maklumat.

Kami memberikan penyelesaian yang boleh dipercayai, inovatif dan kos efektif yang membolehkan pelanggan menggunakan teknologi untuk meningkatkan produktiviti, memperkemaskan proses perniagaan dan tampil berbeza melalui perkhidmatan pelanggan yang unggul.

Kami adalah pengimport langsung, pemborong dan peruncit yang membekalkan dan menyediakan perkhidmatan mesin layan diri atau vending machine  termasuk Jualan,  Penyelenggaraan, Pembaikan dan Bekalan Bekas.
 
VENDMA TECH adalah sebuah syarikat perkhidmatan teknologi utama yang menawarkan perkhidmatan mesin air tin & perkhidmatan teknologi maklumat terurus. Kami memberikan suatu penyelesaian kepada masalah dan keperluan anda yang boleh dipercayai, inovatif dan kos efektif yang memboleh pelanggan menggunakan teknologi untuk meningkatkan produktiviti, memperkemaskan proses perniagaan dan tampil berbeza melalui perkhidmatan khidmat pelanggan yang unggul.

Sebagai pembekal mesin layan diri atau Vending Machine, kami membawakan idea-idea yang moden, inovatif, segar dan menarik kepada usahawan-usahawan yang berminat. Ianya agak berlainan dengan bisnes konvensional yang memerlukan kita menyewa atau memiliki ruang perniagaan yang besar tetapi cukup dengan ruang yang terhad atau hanya 1 meter persegi sudah cukup untuk ruangan meletak vending machine anda.

Ianya juga memberikan akses kepada pelanggan/pembeli anda secara 24jam 7 hari seminggu untuk mendapatkan minuman tin, makanan snek dan produk isi rumah.

Berikut adalah apa yang kami tawarkan

1. Mesin Layan Diri (Vending Machine)

2. Jualan Minuman Ringan (Tin, Botol dan Kotak)

BUTIR-BUTIR PERNIAGAAN

Nama Syarikat :

No. Pendaftaran:

Tarikh Ditubuhkan:

Alamat Perniagaan:

Vendma Tech

138591 T

06 Disember 2016

Lot B9, Block B, Ground Floor, Lrg Cyber Square, Jalan Lintas Kepayan, 88200, Kota Kinabalu, Sabah.

Kategori Perniagaan:

Jenis Perniagaan:

Niaga

  1. Membekal dan Meyelenggara Mesin Layan Diri
  2. Jualan Minuman Ringan (Tin, Botol dan Kotak)

SIJIL PENDAFTARAN SYARIKAT

VENDMA TECH

Lot B9, Block B, Ground Floor, Lrg Cyber Square, Jalan Lintas Kepayan, 88200, Kota Kinabalu, Sabah

Emel: vendma.info@gmail.com

Tel:  +60 17-866 6757  | +60 17 866 6772

 
 

"Boss, Ingin Miliki MESIN NIAGA Yang Menguntungkan Anda, 24 Jam Sehari, 7 Hari Seminggu? "

Copyright 2018- All Right Reserved www.vendma.com.my| Terms & Condition | Privacy Policy

Disclaimer: Sales figures and campaign results listed above or in my marketing material are not typical and are the result of years of training, experimenting and learning from mistakes. These figures and results are used specifically as examples. Your results will vary depending on a wide variety of variables and factors.

Share This

This is the bottom slider area. You can edit this text and also insert any element here. This is a good place if you want to put an opt-in form or a scarcity countdown.