Homepage

VENDING MACHINE SUPPLIER KOTA KINABALU

Ingin Jana Pendapatan Lumayan Secara Automatik 24 Jam Sehari Dari Rumah?

 Miliki MESIN NIAGA Yang Menguntungkan Anda 24 Jam Sehari, 7 Hari Seminggu…Bermula Sekarang! 

Satu-satu perniagaan yang tak perlu jumpa dan mencari pelanggan. Anda cuma biarkan Vending Machine ini sahaja yang melayan pelanggan anda.

Mesin ni kutipkan duit untuk kita 24 jam sehari! Setiap Hari.. Tanpa Cuti!

Anda bakal jadi BOSS tanpa melayan karenah pekerja.Perniagaan ini bakal memberikan pulangan yang lumayan yang berterusan.

Kerja yang mudah hanya 2-3 kali seminggu dan 2-3 jam setiap sesi. Iaitu hanya kutip duit dan refill stok baru. Itu sahaja!

Rahsia Buat Duit 24 Jam Sehari Dengan Mesin Layan Diri Vending Machine

Salam sejahtera,

Jika anda serius nak menjana pendapatan serta ingin memulakan perniagaan yang mudah diurus agas bebas dari kekangan kewangan, tenaga dan agar anda memiliki kebebasan untuk melakukan ibadah dan riadah bersama orang tercinta. Jika anda serious, anda akan membaca sehingga ke bahagian akhir perkongsian ini.

Anda bakal membaca sesuatu yang bakal merubah kehidupan anda kepada yang lebih baik berbanding sebelum ini kerana saya ingin mengongsikan kepada anda rahsia buat duit yang paling senang 24jam, 7 hari seminggu dengan menggunakan mesin duit Vending Machine.

Perniagaan ‘Vending Machine’ atau mesin layan diri semakin mendapat sambutan menggalakkan daripada pelanggan mahupun orang ramai yang berminat menjalankan perniagaan terutama mereka yang mempunyai modal tapi tak mempunyai masa.

Sebelum anda membaca selanjutnya, bisnes mesin layan diri ini bukan untuk:
[X] Anda yang tak ada modal
[X] Anda yang mahu kaya cepat. Pergi main jauh-jauh.

Kenapa Bisnes Mesin Layan Diri? 

Anda Tak Ada PENGALAMAN Buat Bisnes Vending Machine Ini?

Jangan Risau sebab syarikat kami akan guide anda dalam hal selok-belok bisnes vending ini agar anda juga PASTI dapat MENGURUSKAN Sendiri Mesin DuitAnda.

Anda Mempunyai LOKASI Yang Baik untuk meletakkan mesin Vending ini?

Hubungi kami SEGERA untuk mendapatkan KHIDMAT PERUNDINGAN Secara PROFESSIONAL Dan PERCUMA di nombor 0178666772 atau 0178666757.

Dan jika anda bertanya mengapa Kami? Jawapannya mudah seperti berikut:

 

Kawasan jualan kami sekarang meliputi semua SABAH, LABUAN, SARAWAK dan BRUNEI.

VENDMA TECH

Lot B9, Block B, Ground Floor, Lrg Cyber Square, Jalan Lintas Kepayan, 88200, Kota Kinabalu, Sabah

Emel: sales@vendma.com.my

Tel:  +60 17-866 6757  | +60 17 866 6772

Analisa SWOT Perniagaan Vending Machine

Hello, Selamat sejahtera. Kami di Vendma Tech inginkan anda berjaya bersama dengan kami dalam perniagaan Vending Machine ini. Tapi sebelum anda mengambil langkah masuk, kami ingin berkongsi informasi berguna untuk anda. Syarikat kami, Vendma Tech adalah PEMBEKAL...

VENDMA TECH

Share This